CAT · ESP · ENG

INICI



 

'Interior. Família.' seleccionat per competir a Sitges 2014 el proper octubre!

El curt manresà competirà a la secció 'oficial fantàstic / curts', en mode competició, de la 47a edició del Festival de Sitges

'Interior. Família.' és l'únic treball en català de la secció i opta al premi de millor curtmetratge de gènere fantàstic i a ser considerat pel comitè de selecció dels Oscars de Hollywood

Us oferim en primícia el tràiler del curt, ja a youtube!

Del 3 al 12 d'octubre tindrà lloc el 47 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya · SITGES 2014. El curt manresà 'Interior. Família.' amb el qual estrenem Propaganda pel Film! ha estat seleccionat per a competir a la secció oficial fantàstic, dins l'apartat de curts. Després de passar per Canes el mes de maig a la secció Short Film Corner, 'Interior. Família.' fa una passa més i es situa en la primera plana del panorama cinematogràfic nacional i internacional. El curt, dirigit per Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras, opta al premi de millor curtmetratge de gènere fantàstic, premi que concedirà un jurat internacional nomenat per la direcció del Festival. El curtmetratge guardonat serà també automàticament considerat pel comitè de selecció dels Oscars de Hollywood.

Celebrem aquesta fantàstica nova per a 'Interior. Família.', una obra que tot just ha començat a fer les primeres passes però ja està sorprenent a tothom.

I per a celebrar-ho com cal (per nosaltres ja és tota una "campanada"), us oferim el tràiler del curt per anar obrint boca! En breu anunciarem dates i timmings dels passis de 'Interior. Família.' al Festival de Sitges!

 




Contacte:
films@ppf.cat
Adreça: Avinguda dels Dolors, 17 - 08243 Manresa
Telefon: 625 321 455